Fra oppstarten i 1998 og fram til i dag har SALIT lagd ca. 300 nettsider - noen år svært mange, andre år noe færre.

Til mange av websidene er det lagd webvideo, logoer, grafikk, tekst, tatt bilder mm.
Andre ganger har alt av ønsket innhold vært ferdig fra kundens side, og jobben har vært å sette dette sammen.

Her er noen utvalgte eksempler på websider vi har lagd:

 

 

brannsor

Brannvesenet Sør IKS dekker det meste av vestre Agder. Siden har moderne bred design og er tilpasset mobil og ulike skjermbredder. Informasjonen er basert på lett tilgjengelige bokser samt en oversiktlig meny. 

 

 

limtre

En tradisjonell og tidløs webside med fint fargevalg. Siden gjør informasjonsjobben på en meget god måte. Den er oversiktlig og lett å finne fram i.

 

 

songdalen

Et spennende design med informasjonen plassert i bokser. Boksene kan med to klikk flyttes fra nyhet til arkiv. Store brede bilder øverst på alle undersider.

 

  

nautic

En flott side med både brede bilder, standard meny og klikkbare bokser med informasjon. Bildene på sida går i blåskjær. De er levert av Fotofabrikken i Mandal.

 

 

sorlandets

Så enkelt og greit kan man også gjøre det. Siden er laget manuelt, og den består av bare tre undersider som gir kundene all nødvendig informasjon. Svært rask og oversiktlig. Gode lenker til eksterne ressurser.

 

 

mapart

Marine Parts er en side som tilbyr og selger 1000-vis av avanserte produkter innen navigasjon og kommunikasjon til skipsbransjen over hele verden. Firmaet har også teknikere som reiser verden rundt og reparerer og monterer høyteknologisk utstyr.

 

 svomme

Mandal svømmehalls side viser et stort og tilfeldig forsidebilde når man åpner siden. Under bildet er informasjonen om det vikstigste boks-basert, men en stor tradisjonell meny er også tilgjengelig. Her finner man ALT man trenger veldig raskt.