Over 20 års erfaring med websider

SALIT webdesign har lagd websider siden høsten 1998. De siste årene har vi nesten utelukkende brukt publiseringsløsningen JOOMLA. Det har etter hvert blitt ca. 300 websider.

joomla banner

Lærer

Torstein Salvesen er utdannet adjunkt innen realfag og media og har jobbet som lærer 1986-2012. Ulike websider og filmer om lokalhistorie ble laget i den tiden.

 

IKT-veileder

 

2007-2010 hadde han et 3-årig engasjement som IKT-veileder på Pedagogisk senter i Lindesnesregionen. I denne perioden ble det holdt ca. 250 IKT-kurs for lærere på 20 skoler innen blant annet publiseringsløsninger.

 

IKT-bøker for lærere

Torstein skrev i 2009 og 2010 bøkene IKT-boka 1.0 og IKT-boka 2.0 som har solgt godt til landets skoler.

Han har reist mye rundt og holdt foredrag og kurs i flere år - det har gått i opplæring av lærere, foreldre og firmaer innen ulike dataverktøy, mye i nettvett, bildebehandling, filmredigering, it's learning, HTML-koding, ulike publiseringsløsninger og en god del opplæring i bruk av JOOMLA.

 

Informasjonsarbeid

Fra 2012 har han jobbet med kurs og informasjon innen trafikksikkerhet i Agders satsing; Nullvisjonen. Informasjonsarbeidet foregår via websider, sosiale medier, filmproduksjon, kurs, foredrag og ulike arrangementer. 

 

Webdesign

Websider for kunder av SALIT "snekres" på ettermiddagstid og kveldstid.

Kundene som har fått websider fra SALIT har blitt svært mange gjennom årene. 
Disse holder stort sett til i Agder, Telemark, Vestfold, Oslo og Hedmark.